Gratis Aanmelden

Neukdate met sexy trans (38)

DominaMetPik (38)

Altijd al eens gedomineerd willen worden door een echte shemaledan is dit je kans! Ik kick erop om mannen alles te laten doen wat ik wil en hoe ik het wil.

Maak contact met haar
  1. Naam: DominaMetPik
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 13/04/1983
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Neukdate met sexy trans DominaMetPik van 38
PlusDoll (31)
★★★★★
Hier in mijn vriendenkring heb ik de bijnaam Barbie en mannen die mij niet kennen hebben geen idee dat er een forse verrassing onder mijn rokje ongeduldig wacht om bevrijd te worden hihi. Jij weet het nu van tevoren en ik hoop dat je net als ik alleen maar verlekkerd wacht op dat moment.
Neuken in hete shemale
Sonya4U (28)
★★★★★
Ik ben half Indiase shemale met een verbluffend lichaam. Stijlvol, beleefd en erg sensueel. Ben 174cm, Heerlijke C-Cup borsten, lange benen, gepassioneerde lippen en een 21cm functionele harde lul. Ik hou er van gedomineerd te worden maar kan zelf ook wel pittig zijn. Is dit iets voor jou ?
Sex met lekkere tranny
Snobje (27)
★★★★★
Klein snob die langs deze weg een leuke man zoekt. Liefst ouder dan ik.Is gek op borsten maar daarbij ook een heerlijke pik die ik ook tot mijn beschikking heb.Ik ben een shemale omdat ik altijd graag een meisje wilde zijn en van binnen ben ik dat ook. Mijn pik ben ik trots op vandaar dat ik die nog heb :-) Je ziet zelf dat ik echt een meisje meisje ben.
Vrijen met eenzame tranny
Mimamo (44)
★★★★★
Op zoek naar een ruige man die weet hoe hij mij en dat extra s dat ik heb eens goed onder handen kan nemen. Ik laat graag alles over aan jou en speel dan een beetje een onderdanig sletje. Van mij mag het er best een beetje ruig aan toe gaan. Verder ben ik een single vrouw die een leuke baan heeft en die zich echt vrouwelijk kleed. Lingerie heb ik genoeg en draag ik graag.
Klaarkomen met bloedmooie transsexueel
ShinyMirror (32)
★★★★☆
Ik bijt niet, wees niet bang. Gewoon een blonde vrouw met een penis, dat is alles. Nooit eerder gezien? Dan moet je het echt eens uitproberen. Want de wonderen die je zult voelen als ik achter je sta en jij diep voor me bukt, kan geen enkele gewone vrouw je geven. Puur genot en extase. Voor iedereen weggelegd? Natuurlijk! Alleen iedereen vind het gay, maar ik ben echt een complete vrouw, op mijn penis na.
Sexdating met hitsige shemale
MiriamLittle (27)
★★★★☆
Super vrouwelijk voel ik me, ik heb een lekker stel tieten waar ik maar wat graag mee laat spelen en als extra lekkere bijkomstigheid kan ik je diep in je kontje neuken. Als je lekker over mijn tepels hebt gelikt, dan vind ik het mega opwindend als je dat vervolgens ook bij mijn sterretje doet.
Neukdate met bi tranny
Sjoukje
★★★★★★★★★☆
Ben op zoek naar een leuke knul die eens nachtje met mij door wil brengen... Dit ben ik op de foto en zo ontvang ik je ook. Dus geen nare verrassingen, gewoon 100% ikke..
One-night-stand met Sjoukje
Aybike
★★★★★★★★★☆
Wie o wie komt eens spelen met mijn boner? Ik ruk me de hele dag af en ik heb juist zin in een man die mij lekker laat spuiten. Zal ik je dan in je kont neuken?
Vluggertje met Aybike
Aily
★★★★★★★★★☆
Ik wens weer eens goed in mijn kontje genomen te worden door een geile man met een dikke pik. Kom jij een nachtje neuken bij mij thuis? Je mag blijven slapen...
One-night-stand met Aily
Sijgje
★★★★★★★★★★
Zijn hier nog mannen die op zoek zijn naar een serieuze relatie? Met een shemale? Ik heb inmiddels wel behoefte gekregen aan wat meer vastigheid met een leuke man...
Relatie met Sijgje
© 2024 trannyneuken.nl